kontakt til familie og venner på en ny måde.

Posted september 29, 2016 by Dave,

Hvis du søger efter spil du kan spille sammen med familie og venner online, er du kommet til det rette sted. Her på siden vil du finde multiplayer spil fra 2 til 5 deltagere i hver gruppe, samt single player spil du kan sidde og hygge dig med alene. Alle spil er for alle uanset alder.

Måske ser du ikke din familie så tit fordi de bor langt væk og du savner dem. Mine spil er en god anledning til at ringe dem op på f.eks Skype og invitere dem til et hyggeligt spil samtidig med i får en god snak.

Jeg har specialiseret mig i spil for "Seniorer" og primært multiplayer spil koncentreret omkring velkendte traditionelle spil man aldrig bliver træt af at spille. Dog kan du også finde singleplayer spil som du kan spille alene for dig selv som et alternativt tidsfordriv.

Alle spil her på siden er gratis at spille. Multiplayer spillene kræver at du opretter dig som bruger, så vi kan holde styr på dine point og scorelister. Gå til 'ABOUT' og læs mere, eller.....Tag en kop kaffe, find et spil og ring til en eller anden.